Рецепт дня. Готуємо грибний жульєн у картоплині

Рецепт дня. Готуємо грибний жульєн у картоплині
jisty.com.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.
  • Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.

Інгредієнти:

  • 5 великих продовгастих картоплин
  • 1 велика цибулина
  • 400 г печериць
  • 100 г вершкового масла
  • 0,5 ст. ложки борошна
  • 250 мл сметани 
  • 100 г твердого сиру
  • сіль, перець.

Картоплю вимити, але не чистити. Розрізати кожну картоплину уздовж. З  кожної половинки вишкрябати серединку, щоб утворилася така собі "мисочка".

Розтопити на пательні вершкове масло та покласти в нього дрібно порізану цибулю. Смажити близько 5 хвилин. Додаємо порізані печериці. Смажити все  на середньому вогні хвилин 10. Додати борошно, швидко перемішати.

Відео дня

Влити сметану. Посолити, поперчити і тушкувати ще 3-4 хвилини.

Глибоке деко змастити маслом, викласти картоплю. У кожну покласти по 0,5 ч. ложки вершкового масла і грибну начинку.

Випікати при 180-200 градусах 15-20 хвилин. Дістати, посипати кожну картоплину тертим сиром. Повернути назад у духовку ще на 15 хвилин.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up