Інгредієнти:
Картоплю вимити, але не чистити. Розрізати кожну картоплину уздовж. З кожної половинки вишкрябати серединку, щоб утворилася така собі "мисочка".
Розтопити на пательні вершкове масло та покласти в нього дрібно порізану цибулю. Смажити близько 5 хвилин. Додаємо порізані печериці. Смажити все на середньому вогні хвилин 10. Додати борошно, швидко перемішати.
Влити сметану. Посолити, поперчити і тушкувати ще 3-4 хвилини.
Глибоке деко змастити маслом, викласти картоплю. У кожну покласти по 0,5 ч. ложки вершкового масла і грибну начинку.
Випікати при 180-200 градусах 15-20 хвилин. Дістати, посипати кожну картоплину тертим сиром. Повернути назад у духовку ще на 15 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.