Рецепт дня. Готуємо картоплю по-закарпатськи

Рецепт дня. Готуємо картоплю по-закарпатськи
smachno.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком. 
  • Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день. 

Потрібно:

  • 500 г картоплі
  • сіль - за смаком
  • масло вершкове
  • бринза - 100 г
  • кукурудзяне борошно  - пів склянки
  • помідор і зелень.

Картоплю чистимо та нарізаємо кубиком. Відварюємо у підсоленій воді до м’якості

До готової картоплі насипаємо кукурудзяне борошно та ретельно вимішуємо. Жаростійкий горщик змащуємо маслом та викладаємо картопляну суміш.

Зверху викладаємо шматочки масла і посипаємо натертою бринзою. Прикрашаємо кружальцями помідора та зеленню

Запікаємо при 220°С  45-50 хвилин.

Читайте також: 28 листопада починається Різдвяний піст: календар харчування

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up