Рецепт дня. Готуємо ліниву лазанью з лаваша

Рецепт дня. Готуємо ліниву лазанью з лаваша
ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії. Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком. Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.

Потрібно:

  • фарш – 400 г
  • тонкий лаваш – 3 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • сир – 100 г
  • вершкове масло – 50 г
  • борошно – 2 ст. л.
  • молоко – 1 стакан
  • зелень, сіль, перець
  • олія.

Дрібно нарізану цибулю обсмажити.  Додати натерту моркву, а потім фарш. Обсмажити все разом. Посолити і поперчити. Додати свіжу зелень.

Приготувати соус. На середньому вогні розтопити вершкове масло, додати борошно і злегка його спасерувати. Потім поступово влити гаряче молоко, активно помішуючи. Додати сіль і перець. Довести до кипіння та варити кілька хвилин до загустіння.

Відео дня

Дно дека змастити соусом та викласти перший лист лаваша. Зверху розподілити частину начинки. Накрити наступним листом лаваша. І далі знову - соус, фарш – лаваш.

Зверху залити соусом і посипати тертим сиром. Відправити в духовку. Пекти при 180-200 °С, приблизно 35 хвилин.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up