Потрібно:
Дрібно нарізану цибулю обсмажити. Додати натерту моркву, а потім фарш. Обсмажити все разом. Посолити і поперчити. Додати свіжу зелень.
Приготувати соус. На середньому вогні розтопити вершкове масло, додати борошно і злегка його спасерувати. Потім поступово влити гаряче молоко, активно помішуючи. Додати сіль і перець. Довести до кипіння та варити кілька хвилин до загустіння.
Дно дека змастити соусом та викласти перший лист лаваша. Зверху розподілити частину начинки. Накрити наступним листом лаваша. І далі знову - соус, фарш – лаваш.
Зверху залити соусом і посипати тертим сиром. Відправити в духовку. Пекти при 180-200 °С, приблизно 35 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.