Потрібно:
Інгредієнти:
Для начинки:
Для соусу:
Готуємо тісто. Змішавши тепле молоко з дріжджами та цукром. Залиште, щоб дріжджі забродили.
Просійте в миску борошно та вбийте яйця. Добре перемішайте. Додайте олію та трохи солі. Перемішайте і спечіть тоненькі млинці.
Після, млинці викладіть до форми для запікання, чергуючи з сирною начинкою.
Приготуйте соус. Для цього збийте вершки з жовтками. Додайте цукор і ваніль.
Залийте соусом млинці. Запікайте в духовці 20-30 хвилин при температурі 175 °С.
За 10 хвилин до готовності посипте "лазанью" цукром.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.