Інгредієнти:
Рибу нарізати невеликими шматочками.
Цибулю дрібно нарізати.
Картоплю нарізати тонкими пластинками.
Форму для випічки змастити олією і посипати сухарями.
Викласти щільно скибочки картоплі, так щоб не було пропусків. Посолити та поперчити.
Викладаємо другий шар – рибне філе. Знову посолити і поперчити.
Третій шар – цибуля, четвертий шар – скибочки картоплі.
Змастити картоплю олією та посипати травами.
Накрити форму для випічки фольгою та зробити виделкою невеличкі отвори.
Запікати при 180 °С протягом 1 годину під фольгою. Потім фольгу забрати і готувати ще півгодини.
Смачного!
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.