Рецепт дня: як приготувати картопляну запіканку з рибою

Рецепт дня: як приготувати картопляну запіканку з рибою
segodnya.ua
  • У вихідний можна експериментувати з їжею.
  • Пропонуємо вам рецепт страви, який гарантує позитивні емоції.
  • Обов'язково спробуйте.

Інгредієнти:

  • 500 грамів філе риби
  • 500 грамів картоплі
  • 1 середня цибулина
  • 2 столові ложки панірувальних сухарів
  • 2 столові ложки рафінованої олії
  • 1 чайна ложка солі
  • чорний мелений перець
  • кріп, петрушка, базилік – за бажанням

Рибу нарізати невеликими шматочками.

Цибулю дрібно нарізати.

Відео дня

Картоплю нарізати тонкими пластинками.

Форму для випічки змастити олією і посипати сухарями.

Викласти щільно скибочки картоплі, так щоб не було пропусків. Посолити та поперчити.

Викладаємо другий шар – рибне філе. Знову посолити і поперчити.

Третій шар – цибуля, четвертий шар – скибочки картоплі.

Змастити картоплю олією та посипати травами.

Накрити форму для випічки фольгою та зробити виделкою невеличкі отвори.

Запікати при 180 °С протягом 1 годину під фольгою. Потім фольгу забрати і готувати ще півгодини.

Смачного!

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up