Рецепт вихідного дня. Готуємо холодну закуску з баклажанів

Рецепт вихідного дня. Готуємо холодну закуску з баклажанів
Фото: ukr.segodnya.ua
  •  У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Складові:

  • 4 середніх баклажани
  • 2 цибулини
  • 1 маленький кабачок
  • 8 стиглих помідорів
  • винний оцет
  • мелений чорний перець
  • цукор
  • сіль
  • олія

 
Баклажани нарізати кружечками, посолити, поперчити і обсмажити.

Цибулю порізати кубиками і скласти в каструлю разом з обсмаженими баклажанами. Кабачок почистити. М'якоть натерти і додати в каструлю.

Помідори нарізати і злегка обсмажити в олії. Потім протерти через сито. Додати трохи оцту, сіль, мелений чорний перець і цукор за смаком.

Перемішати томатне пюре і залити ним овочі. Тушкувати все разом близько 15 хвилин. Потім закуска має охолонути.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:19 Частина Хмельницького і село поруч — сьогодні без води: коли відновлять подачу 09:00 Курс валют у Хмельницькому на сьогодні, 1 грудня (ІНФОГРАФІКА) 18:31 Судили водія, який скоїв ДТП на перехресті в Хмельницькому 17:19 Вважався зниклим безвісти: загинув 24-річний воїн з Хмельниччини Від читача 11:43 Дотримання принципів гендерної рівності в Хмельницькій митниці 16:18 Найстаріша церква Хмельницького: історія від створення до переходу в ПЦУ photo_camera 15:08 Якими будуть перші дні зими у Хмельницькому: прогноз погоди 14:16 «Це були найкращі 7 років»: Вікторія та Яна з Кам’янця розійшлися 13:17 Графік планових відключень світла в Хмельницькому на 1-5 грудня 12:15 ДТП на перехресті Інститутська-Молодіжна: водія діставали з автівки рятувальники (ВІДЕО) play_circle_filled 11:12 Від першого робота до «буржуйок» для фронту: історія хмельницького ВПУ №11 10:15 У Хмельницькому районі горів житловий будинок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up