Інгредієнти:
Помідори дрібно наріжте. Наріжте цибулю. Часник пропустіть через прес.
Змішайте фарш з промитим рисом. Додайте спеції та овочі. Влийте 100 мл бульйону, добре перемішайте і відправте в холодильник на 20 хвилин.
Розберіть на листя капусту. Відваріть листочки у підсоленій вод та зріжте тверді прожилки.
Роз’ємну форму застеліть фольгою, а потім пекарським папером. Застеліть форму, включаючи бортики листям. Викладіть на них половину фаршу. Повторіть шари. Останній повинен бути капустяний шар. Кожен шар поливайте бульйоном.
Накрийте пиріг фольгою. Печіть пиріг при 190 градусах 50 хвилин.
Дістаньте пиріг та посипте тертим сиром. Печіть ще 10 хвилин.