Рецепт вихідного дня. Готуємо найсмачніші вареники з вишнею

Рецепт вихідного дня. Готуємо найсмачніші вареники з вишнею
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • 3 склянки борошна
  • третину склянки води
  • 2 яйця
  • сіль
  • 4 склянки вишень
  • пів склянки цукру
  • вершкове масло

З вишень видалити кісточки і пересипати цукром. Дати постояти 30 хвилин. Відкинути їх на друшляк.

Замісити еластичне тісто з води, борошна, яйця і солі. Розкачати його на присипаній борошном поверхні. Зробити заготовки для вареників.

Відео дня

Вишневу начинку викласти на кружечки з тіста і скріпити. Варити в підсоленій воді поки вареники не спливуть на поверхню. Готові вареники акуратно вийняти.

Подати до столу разом з процідженим соком. Також вареники варто полити розтопленим маслом. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up