Фото: ukr.segodnya.ua
- У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
- Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.
Складові:
- пів кілограма рибного філе
- 100 г сала
- 1 велика морква
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 невеликий кабачок
- 150 г молодої капусти
- 1 пучок зелені
- 1 яйце
- 2 ложки. манної крупи
- сіль, мелений перець
- приправа для риби
- олія
- панірувальні сухарі або борошно
Філе кілька разів пропусти через м'ясорубку. Овочі помий, наріж середніми шматочками і також пропусти через м'ясорубку разом з салом.
Зелень дрібно порубай. Усе змішай. Приправ і перемішай до отримання однорідної маси.
Сформуй котлети.Обваляти їх у борошні або панірувальних сухарях. Обсмаж з двох сторін.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.