Рецепт вихідного дня. Готуємо рибу в кефірному соусі

Рецепт вихідного дня. Готуємо рибу в кефірному соусі
Фото: stravy.net
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • філе хека - 500 грамів,
  • 1 морквина, цибулина,
  • кефір - стакан,
  • сир твердий - 50 грамів,
  • олія - 2-3 столових ложки,
  • сіль,
  • спеції - найкраще до рибі підійдуть чорний перець, базилік і коріандр,
  • зелень - за смаком.


Філе хека посоли і додай спецій.

Почисти цибулю, селеру та моркву. Після цього цибулю нашаткуй, а моркву натри на тертці. Постав цибулю обжарюватися та додай до неї моркву. Протушкуй хвилин 20. 

Виклади овочі в посуд для запікання. Зверху уклади підготовлене філе.

В кефір додай зелень та добре збий блендером. Залий цим соусом рибу. Запікай при 190 градусах 20 хвилин.

Натри сир. Дістань форму з духовки, посип рибу сиром, залиш готуватися ще на 15-20 хвилин.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up