Швидкий сніданок мексиканської кухні: як приготувати енчіладас

  • Рецепт має мексиканське коріння.
  • Якщо хочете чогось новенького на сніданок, то ця страва саме для вас.

 

Швидкий сніданок мексиканської кухні: як приготувати енчіладас

Кожна господиня працює над удосконаленням своїх кулінарних навиків. До того ж, хочеться побалувати себе та родину чимось новеньким. Щоб урізноманітнити ранкове меню, варто спробувати рецепт мексиканської кухні з приготування енчіладаса. Ви не тільки зекономите час, але і поласуєте гарячим та смачним сніданком.

Для того, щоб це зробити, потрібно взяти:

150 грам шинки

1 болгарський перець

Зелень

200 грам твердого сиру

10 круглих коржиків (тортилья чи лаваш)

6 яєць

1 стакан молока

1 столова ложка муки

1 чайна ложка солі

Спочатку приготуйте начинку для майбутніх рулетиків. Для цього візьміть порізану кубиками шинку, перець, подрібнену зелень та половину сиру, який попередньо потрібно натерти на терці.

Начинку викласти на лаваш (чи тортилью) та згорнути в рулетики.

Викласти на форму, змащену вершковим маслом (чи олією).  Для заливки необхідно: збити яйця з молоком, додати муку та сіль. Залити енчіладас сумішшю.

Форму накрити фольгою. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовій шафі протягом 35 хвилин. Зняти фольгу та посипати сиром, який залишився. Випікати ще протягом 10 хвилин, поки розплавиться сир.

0
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

Дивитись ще keyboard_arrow_right
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up