У таких котлетках зберігається більше корисних речовин. У них не утворюються шкідливі речовини, як при смаженні. Готувати на пару можна котлети з різного фаршу.
Для страви нам потрібно:
Заливаємо молоком батон та чекаємо декілька хвилин. Цибулю та часник дрібно натираємо. Зелень нарізаємо. Поєднуємо цибулю, часник, зелень, яйце, фарш. Солимо та перчимо.
Батон ретельно віджимаємо від рідини та подрібнюємо. Додаємо його до решти інгредієнтів. Вимішуємо до однорідності.
Формуємо невеличкі котлетки. Викладаємо їх у форму пароварки, або у спеціальну сіточку для каструлі.
Ставимо в каструлю з кип'ятком та накриваємо кришкою. Готуйте котлети 40 хвилин. Кипіння має бути середнім, щоб виділялася достатня кількість пари.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.