Швидкий та неймовірно смачний сніданок.
Інгредієнти:
Ізюм промийте. Закип’ятіть молоко, залийте манку, добре розмішайте і залиште набухати на 10 хвилин.
Відокремте яєчні білки від жовтків. Жовтки розітріть з цукром, сиром і сіллю. Додайте соду, гашену оцтом, манку та родзинки.
Збийте міксером білки в піну. Обережно з'єднайте з сирною масою.
Форму змастіть вершковим маслом. Посипте манкою. Викладіть сир. Пекти 40 хвилин. Температура – 180-200 °C.
Запіканка смакує зі сметаною, медом, варенням тощо.
Запіканку можна приготувати з вечора. У холодному вигляді вона не така ніжна, але смак стає більш виразним.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.