Куряче філе – дієтичний та дуже корисний продукт. Відбивні з нього виходять м’якими та ніжними.
Для страви нам потрібно:
Ріжемо куряче філе нашматочки. Загортаємо з обох боків харчовою плівкою. Відбиваємо молоточком.
Викладаємо філе в глибоку миску. Солимо, перчимо, вичавлюємо сік із лимона. Ретельно перемішуємо, щоб курка рівномірно вкрилася приправами з усіх боків. Лишаємо на 20 хвилин.
Викладаємо курку на деко. Змащуємо томатною пастою. Висипаємо на відбивні тонко нарізану цибулю та помідори.
Посипаємо натертим сиром та запікаємо півгодини при 180 градусах.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.
Мастер Автополив