ukr.segodnya.ua
- Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
- Приготування ранкових страв має бути простим.
- Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.
Складові:
- 3 картоплини
- 1 айва
- яйце
- 1 філе оселедця
- 1 ложка борошна
- олія
- чорний перець
- сіль
- помідори, сметана – для подачі
Почистити картоплю та айву. Натерти їх. Додати яйце, борошно і ретельно перемішати. Приправити суміш.
Розігріти в сковороді олію. Столовою ложкою викласти на сковороду та обсмажити деруни.
Готові деруни перекласти на паперову серветку. Подавати деруни зі сметаною, помідорами і скибочками оселедця.