Складові:
Перець розрізати навпіл, очистити від насіння. Посипати середину сіллю і перцем.
Куряче філе пропустити через м'ясорубку. Шинку нарізати кубиками.
Два помідора розрізати навпіл, видалити насіння і м'якоть. Нарізати їх смужками та перемішати з шинкою. Додати петрушку, яйце, сіль, перець, томатний соус і фарш.
Нафарширувати цією сумішшю половинки перців. Посипати сухарями і розкласти зверху шматочки масла.
Решта помідорів розрізати та покласти в форму навколо перцю.
Сметану змішати з сіллю, перцем, паприкою і лимонним соком. Полити цією сумішшюперець. Не накриваючи кришкою, запікати при 200 ° С близько 30 хвилин.
Читайте також: 14 серпня розпочинається Успенський піст: що та коли можна їсти
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.