Смачний сніданок: готуємо лаваш з начинкою

Смачний сніданок: готуємо лаваш з начинкою
Фото: osoblyva.com
  • Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
  • Приготування ранкових страв має бути простим.
  • Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день. 

Інгредієнти

  • 2 склянки борошна
  • 100 мл води
  • 100 мл оливкової олії
  • 1 середня цибулина
  • 300 г зелені 
  • 1 яйце
  • вершкове масло
  • сіль, перець

Змішати в мисці воду з олією. Додати борошно і замісити тісто. Накрити плівкою на 30 хвилин.

Цибулю і зелень нарізати. Обсмажити в розігрітому вершковому маслі.

Яйце приправити сіллю і перцем та влити в сковороду з зеленню. Швидко перемішати.

Тісто розділити на 8 частин. Розкачати тонкі коржі. Розкласти на 4 коржі начинку та накрити іншими коржами і защипати краї.

Сковороду змаститиолією і обсмажити коржі з двох сторін.

1
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

10:00 Читати книги та пити какао: хмельничан кличуть на вечірку до бібліотеки 09:00 21 жовтня - День працівників харчової промисловості 08:00 Рецепт вихідного дня. Готуємо зрази з грибами і фаршем 18:17 Хмельницькі поліцейські спіймали телефонного шахрая Від читача 19:19 Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації, як інститут захисту права на здійснення державної реєстрації 17:42 У Хмельницькому пробігом через усе місто закрили велосезон (ФОТО) photo_camera 16:51 Хмельницький посів 52 місце у рейтингу прозорості бізнесу 15:28 На Гречанах мотоцикліст врізався в автомобіль. Чоловік у реанімації 14:24 Маленькі діти та тварини: чи варто боятися? 13:44 Перша домашня: "Сокіл" переміг одеських "будівельників" 13:16 Грабіжники, які «взяли» касу в магазині на Тернопільській, сидітимуть у в'язниці 12:04 Управління статистики перевірило, де живуть хмельничани 11:35 Дивіться матчі “Сокола” і “Поділля” в режимі ONLINE play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up