Потрібно для тіста:
Для начинки:
Масло, сметану і цукор ванільний з'єднати. Збити все вінчиком до однорідності. Борошно перемішати з розпушувачем. Половину борошна викласти до сметани і перемішати до однорідності. Поступово всипаючи борошно, замісити м'яке тісто. Загорнути його плівку і відправити в холодильник на 30 хвилин.
Яблука натерти на крупній тертці. Скропити лимонним соком. Додати лимонну цедру. Додати цукровий пісок.
Тісто вийняти з холодильника. Розділити на дві частини. Розкачати одну половину на прямокутник розміром 15 на 30 сантиметрів товщиною близько 6 міліметрів. Викласти начинку посередині. Загорнути спочатку з одного боку на начинку, потім з іншого. Має вийти один довгий рулет.
Таким же чином приготувати рулети з яблуками з другої половини тіста.
Яйце для змащування збити і змастити рулетики.
Рулетики викласти на деко, змащене маслом. Випікати приблизно двадцять п'ять хвилин при температурі 200 градусів. Присипати цукровою пудрою.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.