Восени гарбуз хочеться додавати скрізь. Млинці не стали виключенням. Цієї осені обов’язково спробуйте приготувати.
Нам знадобиться:
Половину молока і вершкове масло нагріти в мікрохвильовій печі або в каструльці. Додати решту молока, яйце, 1 столову ложку цукру.
Вкинути в суміш гарбузове пюре, ваніль і гарненько збити міксером.
Просіяти борошно разом з розпушувачем. Додати корицю, імбир і мускатний горіх. Поєднати та гарненько вимішати.
Розігріти пательню і насмажити товстеньких млинців.
Очистити яблука та нарізати їх невеличкими шматочками. У сотейнику розтопити трішки вершкового масла. Всипати нарізані яблука і тушкувати протягом 5 хвилин. Посипати яблука цукром. Додати корицю. Проварити кілька хвилин.
Млинці полити яблучним соусом.
Гарбузове пюре можна купити, або приготувати дома. Запекти шматочки гарбуза в духовці та збити блендером.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.