Потрібно:
Капусту нашаткувати. У каструлю покласти капусту. та налити півсклянки води.
Зверху додати спеції. Довести до кипіння і тушкувати близько 25 хвилин.За 5 хвилин до готовності, до капусти додати подрібнену цибулю і часник.
Тушковану капусту посипати манкою. Ретельно перемішати. Зняти з вогню і дати постояти під кришкою ще 10 хвилин. Маса вийде досить густа.
Знімаємо шкірку, видаляємо серцевину. Нарізаємо соломкою. На розпечену пательню з невеликою кількістю олії обсмажуємо їх 3-4 хвилини, постійно помішуючи.
Яблука додаємо до капусти. Додаємо яйце. Перемішуємо і формуємо котлети. Котлети обвалюємо в паніровці. Обсмажуємо.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.