Снідаємо смачно. Як приготувати капустяні котлети з яблуком

Снідаємо смачно. Як приготувати капустяні котлети з яблуком
osoblyva
  • Приготування сніданків має бути простим. Але це не означає, що страва не має бути корисною та смачною.
  • Пропонуємо вам рецепт сніданку, який гарантує позитивні емоції на весь день. Обов'язково спробуйте.

Потрібно:

  • 2 яблука
  • капуста – 500 грамів
  • 1 яйце куряче
  • 2 цибулини
  • манна крупа – 3-5 столових ложок
  • часник
  • сухарі 
  • олія 
  • сіль, чорний мелений перець
  • вода

Капусту нашаткувати. У каструлю покласти капусту. та налити півсклянки води.

Зверху додати спеції. Довести до кипіння і тушкувати близько 25 хвилин.За 5 хвилин до готовності, до капусти додати подрібнену цибулю і часник.

Відео дня

Тушковану капусту посипати манкою. Ретельно перемішати. Зняти з вогню і дати постояти під кришкою ще 10 хвилин. Маса вийде досить густа.

Знімаємо шкірку, видаляємо серцевину. Нарізаємо соломкою. На розпечену пательню з невеликою кількістю олії обсмажуємо їх 3-4 хвилини, постійно помішуючи.

Яблука додаємо до капусти. Додаємо яйце. Перемішуємо і формуємо котлети. Котлети обвалюємо в паніровці. Обсмажуємо.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up