Потрібно:
Яблука почистити та нарізати кубиками. Полити їх лимонним соком і коньяком. Посипати 1 ложкою цукру і корицею.
Змішати просіяне борошно, 1 чайну ложку кориці, імбир, ваніль, мускатний горіх і розпушувач.
Збити добре яйця та потроху додати цукор. Збити, щоб суміш збільшилася в об'ємі у 2-3 рази. Додати борошняну суміш. Обережно перемішати рухами від низу до верху.
У готове тісто додати більше половини кубиків з яблук та ще раз перемішати. Форму діаметром 21 сантиметр змастити маслом та присипати борошном. Вилити тісто, а зверху розкласти яблука, що залишилися. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку та пекти 40-50 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.