Потрібно:
У каструльку викладаємо масло, сіль, перець та заливаємо молоком. Ставимо на повільний вогонь. Варимо, помішуючи, чекаємо, поки масло розтане, а молоко закипить.
Охолоджуємо суміш. Починаємо акуратно вмішувати борошно. Після цього ставимо каструльку на повільний вогонь і помішуємо. Як тільки борошно почне відставати від стінок, вимикаємо.
Тепер тісто має злегка охолонути.
Ми тим часом на натираємо сир. Додаємо до тіста сир, яйця і перемішуємо.
Деко застилаємо пергаментом і викладаємо тісто чайною ложкою.
Випікаємо при 200° хвилин 10-15. Потім зменшуємо вогонь і печемо ще 5 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.