Брускетта - це найзнаменитіша закуска Італії. Її готують на сніданок, а іноді подають перед головною стравою.
До того ж, італійську брускетту можна подавати як рідним у будній день, так і гостям, які зайшли на ранкову чашку кави. Виглядає ця страва вишукано, а готується швидко і легко.
Для приготування потрібно взяти багет, сир (рекомендують використовувати моцареллу), ковбасу, помідори та приправи (сушений базилік чи традиційні італійські трави). Інгредієнти можна змінювати залежно від власних смакових уподобань.
Готувати брускетту досить легко: потрібно порізати багет на звичайні куски та злегка підсмажити їх (можна використати для цього тостерницю чи просто на сковорідці з додаванням кількох крапель олії).
На готовий хліб викласти начинку (ковбасу та помідои), зверху поставити шматочок сиру та присипати приправами. Поставити до духової шави та запікати 5 хвилин при температурі 150 градусів.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.