- Щоранку кожен збирається на навчання, роботу або в інших важливих справах.
- Часу на те, щоб поснідати, залишається вкрай мало.
- Пропонуємо вам рецепт швидкого і легкого у приготуванні сніданку.
"Крок-мадам" - відомий французький бутерброд з сиром та ветчиною. «Крок-месьє», що подається зверху зі смаженим яйцем називається «Крок-мадам» в пам'ять про жіночі шляпки того часу.
Вам знадобиться:
- 2 яйця
- 4 шматочка хліба або батона
- 50 г соєвого масла
- 4 великих шматка сира
- 2 великих шматки ветчини
- 2 листа салата
- сіль, перець і улюблені спеції
Як приготувати:
- Шматочки хліба злегка присмажити вершковим маслом і обжарити на сухій сковорідці з одного боку до золотистого кольору.
- 2 шматочки зняти зі сковорідки, вони знадобляться трохи пізніше. На інші 2 шматочки хліба покласти по шматочку сиру та накрити кришкою, щоб сир злегка розплавився.
- На сир покласти ветчину, накрити листом салату, покласти ще один шматочок сиру та накрити відкладеними шматочками хліба. Накрити кришкою та готувати приблизно 30 секунд. Зняти бутерброди зі сковороди.
- Щоб яйце було по розміру сендвіча, потрібно використувати спеціальну форму або кільце з фольги. Необхідно приготувати глазунью до бажаного ступеня готовності, додати спеції та покласти зверху на бутерброд.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.