"Агробізнес" відібрав очки в "Кривбаса"

"Агробізнес" відібрав очки в "Кривбаса"
Фейбук ФК “Кривбас”
  • Волочиський футбольний клуб завершив футбольний рік нічиєю у Кривому Розі.
  • "Агробізнес" догравав матч у меншості.

"Агробізнес" не зміг підтримати виграшну тенденцію клубів із Хмельниччини. Раніше свої матчі виграли дунаєввецький "Епіцентр" (5:0 проти "Чайки") та хмельницьке "Поділля" (2:1 проти "Полісся). Але результат команди з Волочиська сміливо можна вважати позитивним. Адже команда грала проти одного з лідерів першої ліги "Кривбаса". Та ще й на виїзді у Кривому Розі. Матч відбувся сьогодні, 28 листопада.

"Агробізнес" відкрив рахунок у першому таймі. Після розіграшу кутового першим на добиванні опинився Віталій Груша - 0:1. "Кривбас" зрівняв рахунок після перерви. Помилкою досвідченого Ігоря Курила скористався легіонер криворіжців Вагнер і вийшов сам на сам з голкіпером - 1:1.

Уже в компенсований час "Агробізнес" залишився в меншості. Пряму червону картку перед собою побачив нападник Сергій Петров, який порушив правила в центрі поля. 

Відео дня

Гості все ж вистояли і змогли здобути нічию. Безпрограшна серія "Агробізнесу" триває вже 5 матчів (2 перемоги і 3 нічиї). Наступний матч відбудеться уже в березні 2022 року, коли у Волочиськ завітає тернопільська "Нива".

"Славута" лідирує в чемпіонаті України з футзалу (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up