Чемпіонат Хмельницького з футзалу: що подивитися 30-31 грудня

Чемпіонат Хмельницького з футзалу: що подивитися 30-31 грудня
  • В суботу й неділю відбудуться матчі 10-го туру й ігри кубків Преміум-ліги.
  • Виділяємо найцікавіші матчі.

В останні вихідні 2023 року в Хмельницькому відбудуться чергові матчі відкритого чемпіонату міста з футзалу. У поточному сезоні в ньому беруть участь 102 команди. Виділяємо головні матчі 10-го туру в чемпіонаті та 1/8 кубку.

У дивізіоні 1 центральним матчем стане протистояння “WOODMALL-Феміди” та МФК “URBAN”. Минулого року ці команди зустрічалися у півфіналі. Тоді сильнішими були “фемідівці”. Як буде цього разу, покаже гра. Вона відбудеться в суботу, 30 грудня. Початок - 12:00 Запланована пряма трансляція на каналі організаторів змагань, якими є Асоціація футзалу Хмельницької області.

Цікавим має стати гра між “Helpix” та “Конферматом”. Команди йдуть в групі лідерів. Матч розпочнеться о 13:15 в суботу, 30 грудня. Він також буде транслюватися наживо.

Відео дня

У дивізіоні 2 виділимо протистояння “Ауді” та “УПП Хмельницький”. В дивізіоні 3 - “МобіФренда” та “Центр 13”. Центральним у дивізіоні 4 стане матч FC “Adrenaline” - “Карат Mebli remtion-2”.

Матчі кубка відбудуться у неділю, 31 грудня. Тут виділимо наступні пари: ФГ “КОСВО” - “WOODMALL-Феміда” та “Конфермат” - “Кардіфф”.

Календар матчів 30-31 грудня:

Читайте також:

Чемпіонат Хмельницької області з футзалу серед дітей і дорослих: триває реєстрація

Кращі спортсмени і тренери Хмельницького 2023 року (СПИСОК)

ФК "Поділля" Хмельницький - підсумки 2023 року

Десятка кращих атлетів України 2023: у списку є хмельничанка

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up