Діамантова ліга: нагорода Ткачук та невдалий виступ Бех-Романчук

Діамантова ліга: нагорода Ткачук та невдалий виступ Бех-Романчук
Фото dn.gov.ua
  • Усі спроби хмельничанки не були зараховані.
  • Раніше легкоатлетка вигравала “бронзу” в Італії.
  • Вдаліше виступила Вікторія Ткачук, яка народилася на Хмельниччині.

Діамантова ліга - серія престижних легкоатлетичних змагань. На етапах ліги часто виступає хмельничанка Марина Бех-Романчук. До прикладу, на у Флоренції вона здобула “бронзу” в секторі стрибків у довжину. Тоді спортсменка показала свій кращий результат сезону (6,79 метра). Це було 10 червня цього року.

Черговий етап Діамантової ліги відбувся в Осло вчора, 1 липня. Для Марини Бех-Романчук він видався невдалим. Всі 5 спроб спортсменки не були зараховані. У всіх випадках хмельничанка робила заступ.

Перемогу в секторі стрибків у довжину здобула німкеня Малайка Міхамбо (6,83 метра). Друге та третє місця дісталися Івані Шпанович із Сербії (6,61 метра) та білорусці Анастасії Мірончик-Івановій (6,58 метра).

Відео дня

Також на етапі в Осло виступали дві українки. Вони змагалися в бігу з бар’єрами на дистанції 400 метрів. Обидві наші спортсменки здобули нагороди. Анна Рижикова із результатом 54,15 секунди стала другою. Третє місце дісталося Вікторії Ткачук, яка пробігла дистанцію за 54, 62 секунди. 

Остання, до речі, народилася на Хмельниччині. А саме в Пліщині Шепетівського району. Легкою атлетикою вона займалася в ДЮСШ міста Нетішин. першим тренером був Олександр Краснов. Зараз спортсменка представляє Донецьку область, куди раніше переїхала для навчання у вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up