Дивіться огляди матчів "Поділля", "Агробізнесу" та "Епіцентру" (ВІДЕО)

Дивіться огляди матчів "Поділля", "Агробізнесу" та "Епіцентру" (ВІДЕО)
  • Професійні футбольні команди з Хмельниччини розпочали новий сезон.
  • В активі наших команд одна перемога та дві нічиї.

"Поділля" після паузи в 15 років повернулося до першої ліги. Стартовий матч нового сезону хмельничани грали вдома. Суперник - столична "Оболонь". За підтримки практично заповненого стадіону "Поділля" практично весь матч володіло перевагою. Але забити команда так і не змогла. Залишили хмельничани "сухими" і свої ворота. Хоч моменти в гостей були досить непогані. У підсумку 0:0. Результат закономірний, але він не задовольнив подолян. Як зазначив головний тренер команди Віталій Костишин, після гри в роздягальні хлопці були розчаровані, що не змогли дотиснути суперника.

Транслятор матчів першої ліги ТК "Футбол" обмежив право перегляду відео. Огляд можливо подивитися безпосередньо на YouTube за посиланнями нижче.

Відео дня
v class="video-block">

У першій лізі також виступає Волочиський "Агробізнес". Він теж грав вдома. Суперником була луцька "Волинь". Господарі впродовж матчу двічі виходили вперед. Із цих двох голів виділимо дальній та потужний постріл Віталія Груші, який зробив рахунок 2:1. Але таким він був всього три хвилини. Не менш класним ударом зі штрафного рівновагу відновив Максим Войтиховський - 2:2. 

"Епіцентр" також грав вдома. В гості приїхала вінницька "Нива", яка завадила дунаївчанам підвищитися в класі за підсумками минулого сезону. "Епіцентр" зумів взяти реванш завдяки єдиному голу. Після класного проходу та прострілу від Беженара відзначився Барбоза - 1:0.

Наступні матчі команд з Хмельниччини:

"Волинь" - "Поділля" - понеділок, 2 серпня, 18:30 (трансляція на ТК "Футбол")

"ВПК-Агро" - "Агробізнес" - субота, 31 липня, 17:00 (трансляція в YouTube)

"Лівий берег" - Епіцентр" - субота, 31 липня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up