Допоможемо разом: реєструйтеся на благодійний турнір з міні-футболу в Хмельницькому

Допоможемо разом: реєструйтеся на благодійний турнір з міні-футболу в Хмельницькому
  • "Україна в наших серцях" - таку назву отримав благодійний турнір, який спільно проводять Асоціація футзалу Хмельницької області та медіахолдинг "ВСІМ".
  • Разом із вами ми хочемо зібрати якомога більше коштів, які підуть на адресну допомогу пораненим військовим.
  • Залишилося обмаль вільних місць.

ВСІМ Бізнес-ліга - такий турнір з міні-футболу проводився у Хмельницькому останні 12 років. Цьогоріч через кляту русню його не буде у традиційному та звичному для багатьох форматі. Ми вимушено беремо паузу і запевняємо, що після нашої перемоги ми проведемо новий сезон ВСІМ Бізнес ліги разом із нашими друзями із Асоціації футзалу Хмельницької області.

Але ми не можемо сидіти й чекати поки наші герої проганяють ворога з українських земель. Військові потребують допомоги. І не лише ті, хто зараз із зброєю в руках нищить русню, а й ті, хто отримав поранення в боях. Саме для них ми адресно направимо кошти, які зберемо завдяки проведенню благодійного турніру з міні-футболу "Україна в наших серцях".

Реєстрації на турнір завершується сьогодні, 25 травня. Для того, що отримати можливість вже 28 травня вийти на спортивний майданчик разом із своєю командою, негайно телефонуйте 068 8331348 (змагання серед аматорів) та 067 3811379 (змагання серед дітей).

Зареєструвавшись і сплативши внесок, дорослі команди взамін отримують 5 тижнів спортивного марафону, який допоможе вам набратися заряду емоції, який так потрібний у важкий час, який ми переживаємо. А головне - паралельно допомогти у зборі коштів для поранених героїв.

Як бонус ви отримуєте широку медійну підтримку, відео та фотоогляди матчів, оперативну та якісну статистику та комфортні умови, які спільно для вас забезпечать Асоціація футзалу Хмельницької області та медіахолдинг "ВСІМ".

Умови допуску гравців в турнірі серед аматорів заявкова кампанія не передбачає жодних обмежень, зате вони є у дитячих змаганнях. Головним критерієм допуску гравця до участі стане рік народження (аналогічний віковій категорії (2008, 2010, 2011, 2012, 2013), у якій проходить турнір, але без обмежень допускається участь молодших за віком виконавців у “старшій” категорії). Попередні дискваліфікації на Благодійний турнір “Україна у в наших серцях” не розповсюджуватимуться, а внести у заявочний лист на турнір можна буде не більше 20 гравців. З яких у протокол на кожну гру на турнірі – не більше 14.

Додамо, що турнір буде проходити із дотриманням всіх необхідних заходів безпеки. Тому долучайтеся. Допоможемо військовим разом.

Партнери турніру:

«Фруктовий рай» - завжди свіжі овочі та фрукти

Pronto Pizza & Sushi Pro - не просто піца

Стоматологія "Посмішка успіху" - з турботою про кожен зуб

keyboard_arrow_up