Допоможіть гравцям хмельницького “Сокола” потрапити на Матч всіх зірок

Допоможіть гравцям хмельницького “Сокола” потрапити на Матч всіх зірок
Фото із сайту СК "Сокіл"
  • 27 грудня у Львові відбудеться яскраве футзальне шоу.
  • Команди “півдня” та “півночі” зійдуться у Матчі всіх зірок.
  • Кожен вболівальних може допомогти обрати учасників гри.

Матч всіх зірок Екстра-ліги відбудеться у львівському палаці спорту “Галичина” у середу, 27 грудня. У ньому зійдуться умовно поділені Асоціацією футзалу України команди “півдня” та “півночі”.

  • Північ:  «ІнБев/НПУ», «ХІТ», «Сокіл», «Кардинал-Рівне» та «Енергія»
  • Південь: «Титан», «Продексім», «АРПИ Запоріжжя», «Епіцентр К-Авангард» та «Ураган»

На сайті Асоціації розпочалося голосування. Кожен вболівальник може підтримати гравця, якого він хоче побачити в Матчі всіх зірок Екстра-ліги. Щодо футзалістів хмельницького “Сокола”, то в перший день найбільше підтримують Артура Подлюка і Андрія Хамдамова.

Скрін із сайту АФУ.

Проголосувати можна буде лише за одного гравця до 13 грудня. Переможцями стануть по 3 гравці з кожної команди. Наступний етап - президенти клубі Екстра-ліги обиратимуть тренерів команд. Остаточне формування складів буде за наставниками. Вони можуть обрати від 1 до 3 гравців з числа переможців голосування. Також вони можуть взяти когось із тих, кого менше підтримали, якщо в команді буде недостатня кількість воротарів.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up