Два вилучення і незарахований гол: “Поділля” і “Агробізнес” програли на виїзді

Два вилучення і незарахований гол: “Поділля” і “Агробізнес” програли на виїзді
Островський забив у другому матчі поспіль. Фото Віктора Зарванського (ФК Поділля)
  • Команди з Хмельниччини продовжують показувати однакові результати.
  • Цього разу вони виявилися невдалими - мінімальні поразки.
  • У матчі “Поділля” було два вилучення. 
  • Одне гравець заробив через 5 хвилин після виходу на поле.

“Поділля” та “Агробізнес” поєднує не лише те, що вони у першій лізі представляють Хмельниччину. Поки вони демонструють однакові результати. Розпочалося все з першого туру, де були зафіксовані нічиї. Потім були синхронні поразки в турі другому та перемоги у третьому. Тенденція продовжилася сьогодні, 13 серпня.

Поділля. Швидке вилучення Панасенкова

Матч “Поділля” стартував раніше. Хмельничани грали в “Краматорську”. Початок гри був явно за господарями. Вони більше атакували й практично не підпускали суперника до своїх володінь. У гостей давалася в знаки відсутність Воловика, який зазнав ушкодження і не потрапив у заявку. Менше порядку було в захисті й спостерігалися проблеми із початком атак “Поділля”.

Тиск “Краматорська” приніс результат. Одна із подач з правого флангу завершилася голом. Колишній гравець “Поділля” Арсентій Дорошенко на дальні штанзі був першим на м’ячі і головою відправив його у сітку - 1:0. Відзначимо не надто впевнену гру в цьому моменті від правого захисника хмельничан Корохова.

Відео дня

“Поділля” поступово вирівняло гру. А в останні 10 хвилин тайму володіло перевагою й створило декілька небезпечних моментів. Вчергове свої шанси змарнував Карпенко, який ніяк не може забити у цьому сезоні. Вдалося це зробити Островському. Перший його удар після подачі Савошка з правого флангу заблокували захисники. Але з добиванням ні вони, ні голкіпер вже не впоралися - 1:1. Другий гол для Островського в сезоні і перший для “Поділля” на виїзді.

Після цього на стадіоні з радощів закричали вболівальники “Поділля”. Як повідомив “ВСІМ” Віктор Зарванський із пресслужби клубу, це хмельницькі військові, які зараз знаходяться на Сході. Раділи й десятки хмельничан, які спостерігали за грою на стадіоні “Поділля”. Матч транслювали на табло арени.

Другий тайм був не таким багатим на моменти. По суті, дійсно небезпечним був один. І він став результативним. Центральні захисники не встигли за краматорським Ярмоленко і він вийшов на побачення з Чуваєвим. Голкіпер його удар відбив. Але першим на підборі виявився Коробка. Він відправив м’яч у фактично порожні ворота - 1:2.

Найцікавіші подальші події на полі - два вилучення. Обидва моменти за участю Панасенкова, який вийшов на заміну на 81 хвилині. Це стала його перша поява на полі у цьому сезоні. за 70 секунд він встиг заробити червону картку для суперника, коли Похитайло руками вдарив його після боротьби за м’яч. Побачив перед собою жовту картку після цього моменту і хмельничанин Панасенков. В цей час із лавочки “Поділля” пролунало запитання до арбітра - “а он при чём?”. Момент у трансляції тут.

Ще 4 хвилини, і склади команд стали рівними. То й же Панасенков завалився у штрафній суперника після незначного поштовху суперника у спину. Арбітр розцінив це, як симуляцію. Результат - друга жовта картка і за нею червона. В підсумку Панасенков відіграв трохи більш як 5 хвилин. Момент можна подивитися тут.

Фінальний штурм “Поділля” результату не змінив. Друга поразка хмельничан в сезоні, знову мінімальна і знову на виїзді. 

Відеоогляд матчу.

Агробізнес. Незарахований гол Семенця

“Агробізнес” грав у Житомирі проти місцевого “Полісся”. Оновлена команда має у своєму складі чимало гравців, які встигли пограти у Прем’єр-лізі. Відчув смак елітного дивізіону і автор єдиного голу в матчі Артем Козак. Він був у складі київського “Арсеналу” та львівських “Карпат”. 

В середині першого тайму за ним не встежили центральні оборонці “Агробізнесу”. Козак встиг прийняти м’яч та сильним ударом розстріляти ворота Мозіля - 1:0.

Нічийним міг стати рахунок вже в компенсований до другого тайму час. М’яч у ворота відправив Семенець. Але гол не було зараховано через офсайд “на тоненького”. Епізод можна переглянути у записі трансляції на 1:58:03.

У підсумку друга поразка і знову ж, як і в “Поділля”, на виїзді. У наступному турі команда з Волочиська гратиме 22 серпня вдома грізний “Кривбас”, який йде в лідерах і намірений повернути Кривий Ріг в Прем’єр-лігу. “Поділля” 23 серпня вдома прийматиме житомирське “Полісся”. Нагадаємо, волею календаря хмельничани майже кожного туру будуть грати проти суперника, з яким туром раніше грав “Агробізнес”.

Перед п’ятим туром на обидві команди чекають кубкові матчі. “Поділля” 18 серпня зіграє в Дунаївцях проти “Епіцентру”. В цей же день “Буковина” прийматиме “Агробізнес”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up