Дві перемоги та нічия: огляди матчів «Поділля», «Епіцентру» та «Агробізнесу»

Дві перемоги та нічия: огляди матчів «Поділля», «Епіцентру» та «Агробізнесу»
Фото ФК Поділля
  • Команди з Хмельниччини вдало зіграли у чергових матчах чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.

У першій футбольній лізі виступають три команди з Хмельниччини. Протягом вихідних вони провели чергові матчі. Першим зіграло «Поділля» у Демидові на Київщині проти «Діназу». Хмельничани пропустили на 82-й хвилині й все йшло до їх першої поразки в році. Ситуацію врятував Максим Куліш, який вже у компенсований час забив класний гол та встановив остаточний рахунок — 1:1.

Безпрограшна серія хмельничан сягнула чотирьох матчів. Продовжити її команда зможе в домашній грі проти запорізького «Металурга», який запланований на суботу, 13 квітня.

Відео дня
v class="video-block">

Наступним зіграв «Агробізнес», який у Волочиську приймав «Інгулець». Суперник претендує на пряму путівку до УПЛ та йде на другому місці. З огляду на це, результат гри можна назвати доволі несподіваним. Адже господарі перемогли завдяки голу Дениса Галенкова на останній хвилині основного часу — 1:0.

«Агробізнес» завдяки першій перемозі в році піднявся на шосту сходинку й продовжує боротися за четверте місце, яке дає право на участь в перехідних матчах за право вийти в УПЛ. Наступний матч для команди буде виїзний — 12 квітня проти «Полтави».

А от четверте місце зараз посідає камʼянецький «Епіцентр». Він теж здобув першу перемогу в році. Зробила це команда перед власними вболівальниками у матчі проти міцної сумської «Вікторії». Перемогла стала вольовою. На гол гостей влучними ударами відповіли Владислав Мороз, Андрій Ліповуз та Данило Кравчук — 3:1.

Закріпитися на четвертій сходинці камʼянчани зможуть у виїзній грі проти «Інгульця», яка відбудеться 13 квітня.

Турнірні таблиці: (гортайте галерею)

Читайте також: Визначили кращих гравців чемпіонату Хмельницького з футзалу

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up