Дві спортсменки з Хмельниччини взяли “бронзу” на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

Дві спортсменки з Хмельниччини взяли “бронзу” на чемпіонаті світу з пауерліфтингу
Фото - Хмельницька ОДА
  • У складі національної збірної команди України змагались дві дівчини з Хмельниччини.

Дві спортсменки з Хмельниччини здобули нагороди на всесвітньому чемпіонаті з пауерліфтингу. Змагання тривали з 8 по 14 листопаді у  норвезькому місті Ставангер.

У ваговій категорії до 47 кг бронзовою призеркою чемпіонату світу з результатом 435 кілограмів у сумі триборства стала Тетяна Шлопко з Кам‘янця-Подільського.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної державної адміністрації, спортсменка у присіданні підкорила 172,5 кг та виборола малу бронзову нагороду у цій вправі.  Ще одну бронзу дівчина отримала у жимі з вагою 105 кілограмів. 
 
У ваговій категорії до 84 кг отримала бронзову нагороду кам'янчанка Тетяна Мельник. Вона заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу, дворазова срібна призерка Всесвітніх Ігор.

Відео дня

"У жимі Тетяна підкорила 175 кг- це ще одна мала бронзова медаль. У тязі спортсменка фіксує 200 кг та піднімається на другу сходинку п‘єдесталу пошани у сумі триборства, в її активі 627,5 кг", - зазначають у пресслужбі ОДА. 
 
Обидві спортсменки здобули ліцензії на Всесвітні Ігри. Вони пройдуть у Бірмінгемі в США з 7 по 17 липня. 

Фото - Хмельницька ОДА

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • ЧитачЧитачів

    Кобилиці. А вони хоч дітей зможуть мати?

    Alex Varmint reply ЧитачЧитачів

    Ну вообще то это их дело, чем заниматься и иметь детей или нет. Кто то занимается своим любимым делом и добивается каких то результатов, а кто то пишет гневные посты изливая желчь, каждому своё.

keyboard_arrow_up