Футбольна казка: «Агробізнес» може зіграти з командою Прем’єр-ліги

Футбольна казка: «Агробізнес» може зіграти з командою Прем’єр-ліги
Фото сайту ФК "Агробізнес".
  • Команда з Волочиська в серії пенальті здолала першоліговий «Нафтовик-Укрнафта».
  • У наступному етапі Кубку України в боротьбу вступають команди Прем’єр-ліги.

Волочиський «Агробізнес» не програє уже більше року. Востаннє команда поступалася «Балканам» у фіналі аматорської футбольної ліги. Після цього жодному супернику ще не вдалося обіграти «Агробізнес». Ні на аматорському, ні на професійному рівні.

Черговим випробуванням для колективу з Волочиська став першоліговий «Нафтовик-Укрнафта» з Охтирки. Найсерйозніший із усіх попередніх суперників. І «Агробізнес» склав іспит та вийшов до 1/16 фіналу Кубку України з футболу. Потенційними суперниками на цьому етапі можуть стати команди Прем’єр-ліги. 

Агробізнес –Нафтовик-Охтирка – 2:2 (5:4 по пенальті)

Відео дня

Голи: 0:1 Кателін (6), 1:1 Атласюк (29) 1:2 Скакун Дмитро (71) 2:2 Власюк (82, автогол)
Агробізнес:  Одольський, Гагун, Атласюк, Шум, Дубчак, Думанюк, Груша, Пліс, Темнюк, Семенець, Слотюк. Запасні: Чернобай, Полторацький, Скакун Андрій, Юрчак
Нафтовик: Данкович, Корж, Лапін, Суханов, Власюк, Сачко, Скакун Дмитро, Швець, Антох, Васильченко, Кателін. Запасні:Водопян, Білик, Цюцюра

Попередження: Васильченко (40), Шум (87), Пліс

На протязі всього ігровогу часу на полі точилася відносно рівна боротьба. Дещо більше моментів було у господарів. Та через брак досвіду й інші фактори вони не змогли реалізувати всього, що хотіли. При цьому постійно доганяли суперника в рахунку. А на останній хвилині основного часу могли і вирвати перемогу без додаткових 30 хвилин. Та вихід віч-на-віч не реалізував Богдан Семенець.

У два додаткових тайми по 15 хвили команди діяли більш обережно і боялися помилитися. У підсумку все дійшло до футбольної лотереї. Більше в ній поталанило господарям. Вирішальний промах на рахунку Василя Цюцюри. Форвард з Охтирки влучив  у перекладину і дозволив тріумфувати "Агробізнесу". Радості команди і вболівальників не було меж. Команда з Волочиська іде далі й очікуватиме на свого наступного суперника.

 - Дуже хотілося вирішити все в основний час. Але чого саме більше не хотілося, те і вийшло. Думаю, від цього виграв тільки Стрий. Вони тільки задоволені, що ми грали додатковий час. Але думаю, що ми відновимося і підійдемо до недільного протистояння із «Скалою» в оптимальних кондиціях. – каже головний тренер «Агробізнесу» Андрій Донець. – А сьогодні всі глядачі, які прийшли, побачили шоу. Думаю, що вони задоволені, що попали сьогодні на стадіон і получили масу позитивних емоцій. В таких матчах команда загартовується і стає ще сильнішим. Мене це дуже радує. Футболісти віддали дуже багато сил і отримали за це винагороду. Після позитивного результату легше відновлюватися.

Наступний свій поєдинок вона зіграє в неділю, 30 липня. У Стрию гратиме проти лідера групи "А" "Скали". Це буде центральний матч туру. Майбутні суперники в чемпіонаті поки лише вигравали..

Нагадаємо, що на попередньому етапі "Агробізнес" теж виграв в серії пенальті. Суперником був "Тернопіль". 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up