Голи на останніх секундах, спірне пенальті та сенсація: “Сокіл” у Хмельницькому програв аутсайдеру

Голи на останніх секундах, спірне пенальті та сенсація: “Сокіл” у Хмельницькому програв аутсайдеру
Фото СК Сокіл
  • “Сокіл” приймав “ІнБев/НПУ” у 10-ому турі футзальної Екстра-ліги.
  • Хмельничани двічі наздоганяли гостей в рахунку, але програли.
  • Вирішальний гол було забито на 4 секунди до фінального свистка.

Футзальний рік для “Сокола” підходить до завершення. Останні два матчі команди перед новорічно-різдвяними святами заплановані вдома. Перший із них відбувся сьогодні, 15 грудня. В гості до “соколят” приїхав “ІнБев/НПУ”, який одночасно представляє Житомир та Київ.

Суперник хмельничан до звітного туру посідав останнє місце в Екстра-лізі. Саме цю команду “Сокіл” впевнено переміг в стартовому матчі сезону. Тому господарі вважалися фаворитом протистояння. Навіть незважаючи на те, що фахівці все частіше говорять про прогрес у грі “ІнБев/НПУ”.

Матч краще розпочали саме гості і саме вони відкрили рахунок. Після відбору м’яча у Вербового влучно пробив Яблонько - 0:1. Ще до перерви відігралися хмельничани завдяки класному сольному проходу і точному удару Подлюка - 1:1.

Відео дня

У другому таймі довгий час рахунок не змінювався. На перших ролях були голкіпери обох команд. Та проти точного удару Смоловика із пенальті Чех нічого вдіяти не зміг - 1:2. Варто також згадати і про досить спірне рішення про призначення 6-метрового. Як було видно із картинки відеотрансляції, Вербовий дійсно фолив. Та досить схоже на те, що робив він це ще до штрафного майданчика.

За 26 секунд до фінального свистка рахунок став рівним. За фол Чеберяка на Сороці арбітри призначили дабл-пенальті. 10-метровий удар чітко реалізував Подлюк - 2:2. Та все ж втримати бодай нічийний рахунок хмельничани не змогли. За 4 секунди до фінального свистка простріл партнера замкнув Чеберяк - 2:3. Часу відігратися у “Сокола” просто не залишилося.

Зважаючи на такий підсумок гри, ще більше загостриться боротьба за потрапляння до шістки кращих. Збільшилися шанси на це в “ІнБев/НПУ”. А от хмельничанам тепер буде дуже важливо перемогти через тиждень вдома покровський “Титан”. Ця команда буде чи не головним конкурентом в плані турнірної боротьби. Гра запланована на 22 грудня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 12:22 Як Обрати Найкраще Місце Для Своєї Посмішки? 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up