Хмельничан кличуть на велике сімейно-спортивне свято

Хмельничан кличуть на велике сімейно-спортивне свято
Фото із сторінки Федерації регбі Хмельницької області у Фейсбук.
  • Конкурси, регбійні матчі і збірна України.
  • На стадіоні “Поділля” святкуватимуть День народження хмельницького регбі.

35 років тому в нашій області з’явилося регбі. Так кажуть в федерації Хмельниччини з цього виду спорту. Таку подію спортсмени вирішили не оминути. Захотіли святкувати не у вузькому колі регбістів, а разом із хмельничанами. Для цього влаштовують сімейно-спортивне свято на стадіоні “Поділля”.

Все відбудеться в суботу, 19 жовтня. Дійство, за словами одного із організаторів Олега Плахотнюка, розпочнеться о 13:30. Тоді на “Поділлі” мають завирувати пристрасті між дитячими командами безконтактного регбі-5.

Далі на полі їх змінять ветерани хмельницького регбі, які проведуть товариський матч. Потім будуть змагання з контактного регбі-5 серед дітлахів.

Відео дня

Родзинки свята - вручення бронзових нагород хмельницькій команді з регбі-15 за третє місце в українській Суперлізі. Після цього має відбутися матч між нашим “Поділлям" та збірної України. Початок - 15:00.

Все це супроводжуватиметься конкурсами. подарунками й іншими невід’ємними елементами регбійного свята. 

Від бізнес-заходів до майстер-класів: куди піти на вихідні у Хмельницькому 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up