Хмельничани дали бій чемпіону України

Хмельничани дали бій чемпіону України
Фото СК "Сокіл".
  • Матч «Сокола» проти «Енергії» став останнім у 2016 році для обох команд.
  • Хмельничани відзначились трьома голами.
  • Цього не вистачило бодай для нічиєї.

Хмельницький «Сокіл» свій матч 13-ого туру проводив у Львові. Тут наші футзалісти протистояли діючому чемпіону України. Ігри подолян проти «Енергії» завжди виходять цікавими. Не став виключенням і цей поєдинок. Команди потішили глядачів 7 голами.

У першому таймі забивали лише господарі. На перерву вони йшли, ведучи в рахунку 2:0. На початку другої половини «енергетики» довели його до розгромного. Лише після цього забивати почали хмельничани.

Спочатку класний удар вдався Андрію Лисенку. Він забив сильним ударом в «дев’ятку» метрів з 10. Після цього у своєму фірменому стилі забив Олександр Педяш. Він не залишив шансу голкіперу суперника. Гравець «Сокола» потужно пробив з лету після скидки від Руслана Шеремети. Останній забив останній гол у грі. На останній хвилині він завершив багатоходівку партнерів ударом з метра.

Відео дня

Відігратися у гостей вже просто не було часу. Остаточний рахунок – 4:3 на користь «Енергії», яка виходить на друге місце в екстра-лізі. Хмельничани залишаються сьомими. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Чемпіонат України з футзалу. Екстра-ліга. 13-ий тур.

26 грудня. 17:000. Львів. Спорткомплекс «Галичина».

«Енергія» (Львів) – «Сокіл» (Хмельницький) – 4:3

Голи: Кордоба (18), Мих. Грицина (20, 33), Кузь (23) – Лисенко (26), Педяш (31), Шеремета (40)

 Читайте такожХмельницький «Сокіл» дізнався суперника в Кубку України

Хмельницький боксер став чемпіоном України
 


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up