“Хмельничани непогано “повозили” суперників”: що про матч “Поділля” - “Волинь” пишуть ЗМІ

“Хмельничани непогано “повозили” суперників”: що про матч “Поділля” - “Волинь” пишуть ЗМІ
Після прострілу "СуперЯна" хмельничани зрівняли рахунок. Фото Віктора Зарванського.
  • Хмельничани грали краще за команду першої ліги.
  • Це бачили ми. А що про матч пишуть волинські та інші ЗМІ?

Про результат матчу “Поділля” - “Волинь” ви вже, напевне. знаєте. Але ми нагадаємо: основний і додатковий час переможця не виявив - 1:1. А в серії післяматчевих пенальті точнішими були волиняни - 5:4. До наступного раунду Кубку України з футболу проходить вища за рангом команда з Луцька.

Коротко про матч 

Хто був на стадіоні чи дивився трансляцію, мав побачити, що краще грали саме хмельничани. Та проблема в атаці на завершальній стадій у “Поділля” зіграла з командою злий жарт. Втілити свою перевагу над першоліговим суперником в голи хмельничани не змогли. Натомість “Волинь” використала вже перший свій момент. Забив Віталій Пономар, який ще минулого сезону виступав у Прем’єр-лізі за “Олександрію”. Згідно із даними сайту УАФ, це був його 70-й гол в професійній кар’єрі.

Світлина від Віктора Зарванського.
Віталій Каверін інколи добряче "повозив" "Волинь". Фото Віктора Зарванського.

“Поділля” зрівняло наприкінці. Після прострілу Яна Морговського м’яч у свої ворота зрізав Максим Сасовський. “СуперЯн” хотів допомогти команді виграти вже в основний час. Та його падіння в штрафному майданчику не перетворилося в пенальті, а друге попередження для нього. Два екстра-тайми “Поділля” догравало в меншості.

Відео дня

Навіть в меншості “Поділля” більше контролювало м’яч. Та через втому і відсутність одного гравця в суперника почало виникати більше моментів. Забивати могли і хмельничани. Але все вирішилося у драматичній серії пенальті. Команди виконали по 8 ударів. “Поділля” реалізувало лише половину. Суперник забив на один більше і переміг.

Після матчу з трибун тисячі вболівальників кричали “Молодці” команді “Поділля”. Дійсно, хлопці старалися і виклалися на полі. Та щасливий лотерейний квиточок з путівкою в наступний етап дістався “Волині”. Хоч, на думку багатьох вболівальників та й нашу, більше на успіх заслуговували саме хмельничани.

Що пишуть ЗМІ

Більшість видань зробили передрук звіту про матч із клубного сайту “Волині”. Там доволі стисло описано гру. Прочитавши все може скластися враження. що автор дивився інший поєдинок. Про перевагу “Поділля” він висловився досить обережно. Натомість більше описав моменти волинян. Це типово для прес-служб українських клубів.

В результаті, схожі новини з’явилися на багатьох місцевих сайтах. Відрізнялися в основному вони лише заголовками. Своїх думок та вражень про матч практично немає. Та все ж декілька цитат та скрінів ми наведемо.

“Утім, по-справжньому гольових моментів господарі поля не створювали”, - пише прес-служба ФК “Волинь”.

“Воротарі обох команд просто «божили» у рамці воріт, однак точнішими були гравці «Волині» (4:5), тож саме вони вийшли до 1/16 Кубка України”. - пишуть “Волинські новини”.

“Бажання поберегти лідерів могло зіграти з лучанами дурний жарт”, - пише новинний сайт “Волинь”

“Героєм матчу став воротар «червоно-білих» Владислав Леванідов, який відбив 4 одинадцятиметрові з 8”, - пише сайт Волинь24.

“Потрібно сказати, що хмельничани непогано “повозили” суперників і не раз могли зрівняти рахунок” - пише про матч сайт “Спортарена”.

“Те, що підопічних Костишина на полі менше, в ході додаткових півгодини не відчувалося зовсім”, - описує додатковий час сайт UA-Футбол.

Світлина від Віктора Зарванського.
Голкіпер "Волині" став героєм для своєї команди. Він рятував як в грі, так і в серії пенальті. Фото Віктора Зарванського.

 

Світлина від Віктора Зарванського.
На матчі, попри робочий день, було близько 4 тисяч вболівальників. Фото Віктора Зарванського.
Черги на стадіон за 10 хвилин до початку матчу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up