Хмельничани влаштували патріотичний забіг в парку Чекмана

Хмельничани влаштували патріотичний забіг в парку Чекмана
  • До Дня Незалежності у Хмельницькому влаштували забіг.
  • Аналогічний захід провели в 11 містах України. 

У хлопців - сині, у дівчат - жовті. У таких спортивних футболках з національним принтом бігли учасники заходу. Патріотичний забіг присвятили до Дня Незалежності. 

Для локації обрали парк імені Чекмана, аби у затінку дерев сховатись від серпневої спеки. Забіги в нашому місті - явище не нові. Час від часу хмельничани збираються на таке дійство, аби провести час з користю для себе, а також зібрати кошти на підтримку військових.

Хмельничанка Аня Левчук бігла всією родиною. Розповідає, займається цим півтора року й може похизуватись певними досягненнями. Для дівчини спорт це розрядка і натхнення.

Відео дня

- Взагалі забіг - це певного роду вихід зі своєї зони комфорту, коли ти тренуєшся місяць-другий і тут можеш продемонструвати свій результат. Це забіг особливий. Адже ти біжиш з вірою в серці й думкою про Україну, як і всі учасники, - каже Аня.

Хмельничанка також поділилась, що її команда поєднує спорт і допомогу військовим. Зокрема, мають таку традицію: за один кілометр - обов'язковий донат.

На патріотичний забіг у парку Чекмана зареєструвались кілька десятків охочих. Бігли дистанцію у п'ять кілометрів - тобто два кола. 

За словами організаторів, цього разу забіг - не благодійний, а більше розважальний і для "підтримки національного духу". 

Аналогічний забіг провели одразу в 11 містах України, серед яких Київ, Одеса, Рівне та інші. 

Всі учасники пробіжки отримали патріотичні медалі.

Читайте також:

Новий рекорд: хмельничани підняли на Говерлі прапор України, площею 453 квадратних метри

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач44

    да бігом займатись  зараз треба ....особливо хлопцям

    Дима Титов reply Читач44

    ага, їм треба сидіти і писати до кожної статті негативні коментарі) менші в інтеренеті сиди )

    Анонім reply Читач44

    100%

keyboard_arrow_up