Хмельничанка завершила Олімпіаду без результату. За кого вболівати далі

Хмельничанка завершила Олімпіаду без результату. За кого вболівати далі
  • Марина Бех зробила три заступи у стрибка в довжину і фінішувала останньою у фіналі.
  • Аліна Махиня не скористалася шансом на здобуття нагороди.
  • На старт виходить борчиня Алла Черкасова.

На рахунку України в загальнокомандному заліку залишається сім медалей. Одну з них допомогла здобути фехтувальниця Аліна Комащук з Нетішина. Шанс поповнити українську скарбничку втратили ще дві подолянки.

Легкоатлетка Марина Бех з Хмельницького напередодні успішно кваліфікувалася у фінал. В секторі стрибків у довжину вона мала непогані шанси на високий результат. 21-річна спортсменка не змогла жодного разу здійснити спробу без заступу. У підсумку хмельничанка увійшла до 12 кращих на олімпійських іграх в секторі стрибків у довжину.

"Я ризикувала, адже вже маю неприємний досвід з чемпіонату Європи. Тоді після двох заступів вирішила підстрахуватися, а цього разу вирішила йти до кінця. Трагедії з цього виступу робити не варто, і таке в житті має бути, - цитує слова Марини Бех sport.ua. - Якби була хоча б одна зарахована спроба, було б від чого відштовхуватися. А так всі стрибки були з заступами і жоден з них, відповідно, не заміряли, тому про їхню дальність можу лише гадати"

Відео дня

Після програшу від японки на першій стадії змагань з вільної боротьби, Аліна Махиня отримала ще один шанс. Її суперниця по відбору Сара Досьо пройшла до фіналу. Це дало змогу подолянці позмагатися за «бронзу» у ваговій категорії до 69 кг. Але наша борчиня програла сутичку Бусе Тосун з Туреччини й завершила виступи на олімпійських іграх.

Сьогодні, 18 серпня, в Ріо стартує ще одна хмельницька борчиня. Алла Черкасова в 16:08 вийде на килим проти Ясемін Адар з Туреччини. Представниця Хмельниччини виступає у ваговій категорії до 75 кг.

Слідкуйте за виступами хмельницьких олімпійців та новинами міста разом із vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up