Хмельницьке «Динамо» дізналося суперників у всеукраїнському фіналі

Хмельницьке «Динамо» дізналося суперників у всеукраїнському фіналі
Фото із сайту "Динамо-ГУНП".

Команда поліцейських у Дніпрі представить наше місто, як чемпіон Преміум-ліги.

Минулого тижня «Динамо-ГУНП» стало чемпіоном хмельницької Преміум-ліги. Це дало право команді поліцейських зіграти у всеукраїнському фіналі футзальної ліги. Він триватиме у Дніпрі з 24 по 26 березня. В груповому етапі суперниками хмельничан стануть три команди.

У перший день змагань «динамівці» зіграють проти одеського «МКВ» і «Азовського моря» з Бердянська. Перших можна вважати одним із фаворитів не лише групи, а й турніру. Чемпіонат Одеси вважається одним з найсильніших в Україні серед регіональних аматорських турнірів.

В суботу, 25 березня, хмельничани зустрінуться із «Краснопіллям» із Сумщини. Боротьбу за чемпіонство продовжать переможці груп і дві кращі команди, які посядуть другі місця. Інші команди позмагаються за перемогу у першій лізі.

Відео дня

Завершиться турнір фіналом у неділю, 26 березня. За результатами виступів хмельницького «Динамо-ГУНП» слідкуйте на vsim.ua.

24 березня

14:00 - Динамо-ГУНП – МКВ

20:00 – Динамо-ГУНП – Азовське море

25 березня

16:00 – Динамо-ГУНП - Краснопілля

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up