Хмельницьке “Поділля” в меншості програло “академікам”

Хмельницьке “Поділля” в меншості програло “академікам”
Фото ілюстративне із сайту ФК Поділля
  • Футболісти грали в Білозір’ї проти “Черкащини-Академії”.
  • Майже весь матч хмельничани грали в меншості після вилучення Романюка.
  • Підсумок гри - 3:0 на користь господарів.

“Поділля” зіграло перший офіційний виїзний матч у 2019 році. Хмельничани гостювали в Білозір’ї, де свої матчі проводить “Черкащина-Академія”. Матч відбувся сьогодні, 13 квітня. “Поділля” програло 0:3.

Перший гол “академіки” забили вже на 2-й хвилині матчу. Після вкидання з ауту мяч потрапив до Тимофієнка і він невідпорно пробив метрів з десяти. Гравці “Поділля” апелювали до арбітра через те, що, на їхню думку, суперник підіграв собі рукою. Але рефері із Запоріжжя вони не переконали - 1:0.

Ще через 10 хвилин рахунок збільшився. Арбітр вгледів порушення у штрафному майданчику з боку Романюка і призначив пенальті. Також він вирішив, що фол заслуговує ще й на червону картку. Тому лівий захисник “Поділля” завершив матч раніше від інших, а Бойко реалізував пенальті - 2:0.

Відео дня

Остаточний рахунок “академіки” встановили на початку другого тайму. Класний удар вдався все тому ж Бойку. Він метрів із 20 поцілив у дальню “дев’ятку” воріт Нестеренка - 3:0.

Черкащина-Академія - Поділля - 3:0

  • Черкащина-Академія: Майборода, Тарасенко,Домальчук, Бурлін, Чорний, Кошелюк, Медведь, Тищенко, Тимофієнко, Сторчоус, Бойко
  • Поділля: Нестеренко, Швець, Гресь, Романюк, Ліповуз, Муляр, Каверін, Шпікула, Музичук, Панасенков, Гайдаш

Голи: Тимофієнко 2, Бойко 13(п), 52.

Вилучення: Романюк (12)

Наступний свій матч “Поділля” проведе у Хмельницькому в п’ятницю, 19 квітня. Суперником за волею календаря знову буде “Калуш”, який тиждень тому програв “подолянам”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up