Хмельницькі спортсмени здобули нагороди на чемпіонаті України з тхеквондо (ФОТО)

Хмельницькі спортсмени здобули нагороди на чемпіонаті України з тхеквондо (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки ДЮСШ №3
  • Змагання проходили в Івано-Франківську. 

  • Дізнавайтесь хто саме та які призові місця привіз до Хмельницького. 

Хмельничани вкотре потішили перемогами на спортивному поприщі. Днями відбувся чемпіонат України з тхеквондо ВТФ. Змагання проходили в перші два дні грудня в Івано-Франківську. Юніори та кадети здобули призові місця, а також один зі спортсменів захистив звання майстра спорту. Про це йдеться на сторінці спортивної школи №3 у соцмережах. 

Досягнення юніорів

Юніори Хмельниччини дуже гідно представили регіон на чемпіонаті України. Від спортивної школи нагороди отримали троє спортсменів. Вони здобули призові місця. 

Які результати:

Відео дня

Спортсменів тренував викладач Валерій Михайловський. 

Виступи кадетів

У категорії «кадети» так само не обійшлось без результативних виступів хмельничан. Вихованці ДЮСШ №3 також можуть похвалитись своїми здобутками, адже завоювали перші місця:

Кадетів тренували викладачі Сергій та Наталія Пісоцькі.

Майстер спорту

Також за результатами змагань Хмельниччина має новоспеченого майстра спорту з тхеквондо. 

— Вітаємо нашого вихованця, Гулія Давіда, відділення тхеквондо ВТФ з присвоєнням звання Майстра Спорту України. Бажаємо не зупинятись на досягнутому і отримувати не менш високі результати по життю надалі, — зазначають у спортшколі

Давіда Гулія також тренують Сергій та Наталія Пісоцькі. 

Довідка:
Тхеквондо — бойове мистецтво, олімпійський вид спорту та національний вид спорту в Кореї. Ця дисципліна за допомогою тренування тіла і душі прищеплює людині фізичні бойові навички, ставить за мету поліпшити душевне здоров'я та якість життя.
Тхеквондо зародилося понад 2000 років тому. Саме слово «тхеквондо» утворено 11 квітня 1955 року, коли засновник Тхеквондо — генерал Чой Хон Хі (9 дан) — під своїм початком об'єднав найголовніші 9 шкіл корейських традиційних бойових мистецтв під загальною назвою «тхеквондо».
Тхе означає «удар ногою», квон означає «кулак», або «удар рукою», до означає «шлях» або «мистецтво». Таким чином, термін тхеквондо можна перекласти як «шлях (мистецтво) ноги та руки». Як і багато інших бойових мистецтв, тхеквондо включає в себе спортивно-оздоровчий, практично-прикладний та філософський аспект.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Aleftina Tkhojevskaya

    Молодці ❤🇺🇦Пишаюся Вами
  • Читач50

    Молодці, раді за Вас...

    ВІТАЄМО.... СЛАВА УКРАЇНІ І ЇЇ ГЕРОЯМ....

    🌹🌹🌹🌹🌹
  • Ольга Юрчик

    Молодці
  • Ирина Ермакова

    Дякуємо і пишаємося!

keyboard_arrow_up