Рибалки Хмельницької атомної зібрали для ЗСУ 45 тисяч гривень

Рибалки Хмельницької атомної зібрали для ЗСУ 45 тисяч гривень
Тут і далі фото зі сторінки Хмельницької АЕС

Вони влаштували благодійні змагання по лову хижої риби з човна. 

Минулої неділі, 27 листопада, на Шепетівщині відбулись змагання серед рибалок-аматорів. Вони пройшли у секторі №1 технологічної водойми Хмельницької АЕС. Змагалися за Кубок «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» з лову хижої риби з човна. Про це йдеться на сторінці Хмельницької атомної

Захід був благодійним. Участь в ньому взяли 20 команд, у складі кожної було по два учасники. Впродовж двох турів рибалкам-аматорам вдалося виловити 320 кілограмів хижої риби. Голови профспілки атомної станції Михайло Гук каже, що це позитивно впливатиме на розвиток риб-біомеліораторів, від життєдіяльності яких залежить якість води у технологічній водоймі електростанції.

Відео дня

Результати змагань

За результатами спортивної риболовлі найбільше хижої риби впіймала команда під назвою «SPBaits». Вони зловили 20 кілограм 280 грам риби. Лише на 30 грамів меншим виявився результат команди «Pike Team». Третє місце вибороли рибалки з «Двоє в каное» — 19 кілограм 60 грам.

Найбільшого окуня масою 1 кілограм 370 грам вдалося упіймати Володимиру Завадському. Також високу результативність з вилову окунів продемонструвала команда «Вулкан». Її улов склав 31 кілограм.

Усіх переможців відзначили кубками, медалями та дипломами. Завдяки змаганням вдалося зібрати 45 тисяч гривень, які передадуть для Збройних Сил України. 

До слова, це четвертий благодійний захід на підтримку захисників України, який проводить «Клуб рибалок-аматорів ВП ХАЕС». Щоразу члени Клубу збирають кошти на потреби ЗСУ. Організатори постійно запрошують до участі у благодійних заходах команди Рівненської та Хмельницької областей, і це дало поштовх до проведення подібних змагань у нашому регіоні.

— Завдяки внескам учасників та членів клубу, які не мають можливості позмагатися, раніше було придбано квадрокоптер, два дизель-генератори для військових. Цього разу 45 тисяч гривень будуть передані для технічної підтримки однієї з військових частин, — додають у ХАЕС. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up