Хмельницький «Сокіл» продовжив безпрограшну серію і втримав лідерство

Хмельницький «Сокіл» продовжив безпрограшну серію і втримав лідерство
Олександр Педяш відзначився хет-триком і продовжує лідирувати в гонці бомбардирів. Фото СК "Сокіл".
  • Хмельничани на виїзді переграли «Юні-Ламан».
  • Тріумфально після дискваліфікації повернувся Олександр Педяш.
  • На рахунку лідера команди три голи.

Шість турів без поразок. Так вдало хмельницький «Сокіл» стартував в новому сезоні чемпіонату України з футзалу серед команд Екстра-ліги. Нашим вдалося двічі зіграти внічию і ще чотири рази бути кращими за суперника. Останню перемогу хмельничани святкували сьогодні, 21 жовтня. Суперником був міцний «Юні-Ламан», який цього року переїхав з Чорноморська в Одесу.

«Юні-Ламан» – «Сокіл» (Хмельницький)   1:5 (1:3)

Голи: Якубець (5) – Педяш (7,15,19), Подлюк (30), Шеремета (33)

Відео дня

«Юні-Ламан»: Кудимов (Зеленчук,21), Циня (кап.), Шамотій, Мікая, Долгорук – Чумак, Фещенко, Якубець, Байцур, Горпинич, Севрук

«Сокіл»: Бакінський – Хамдамов (кап.), Шеремета, Педяш, Лисенко – Щербань, Кручек, Кіт, Подлюк, Мартинюк . Запасні: Чех, Вербовий

Перед звітним туром одесити змінили тренера. Новим наставником став гравець команди Максим Коптєв. Часто такі ротації позитивно впливають на команду. У перших матчах гравці намагаються показати свій максимум. В сьогоднішньому матчі одеситів вистачило ненадовго. Вони повели в рахунку вже на третій хвилині.

Далі за справу взявся Олександр Педяш. Лідер «Сокола» минулу гру пропускав через дискваліфікацію. Повернення вийшло тріумфальним - хет-трик він оформив вже до перерви. Після відпочинку Артур Подлюк і Руслан Шеремета закріпили успіх хмельничан – 1:5.

«Сокіл» їде з Одеси із трьома очками й продовжує втримувати лідерство. На рахунку нашої команди 14 залікових балів. Стільки ж має київський «ХІТ», який сьогодні здобув важку перемогу над франківським «Ураганом» - 5:3. Наздогнати дует лідерів може чемпіон. Для цього херсонському «Продексіму» потрібно завтра перемогти одеський «Епіцентр К Авангард». Але навіть в такому випадку хмельничани за рахунок кращої різниці м’ячів залишаться першими.

Наступний матч «Сокіл» зіграє вдома 28 жовтня проти львівської «Енергії», яка поки йде третьою. Це буде центральна гра туру. Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up