Хмельницький «Сокіл» продовжує лихоманити

Хмельницький «Сокіл» продовжує лихоманити
  • Хмельничани програли п’яту гру поспіль.
  • Черговим суперником наших футзалістів став столичний «ХІТ».
  • «Сокіл» у плей-офф можу зустрітися з «Енергією».

Два місяці пройшло від останньої домашньої гри «Сокола» в Екстра-лізі. Востаннє хмельничани в рамках чемпіонату на своєму полі грали проти «Кардинала-Рівне» і перемогли 3:2. Після тієї гри наших футзалістів почало лихоманити. Спочатку вони сенсаційно поступилися в Житомирі (2:3). Потім було виключення Педяша, Лисенка і Бакінського з основної команди. І від цього не покращилися ні гра, ні результат. В 2018-ому «Сокіл» тричі зустрівся з «Енергією». Львів’яни виграли раз в рамках чемпіонату і двічі були сильнішими в кубку.

21-річний Артур Подлюк (з м'ячем) є одним із найдосвідченіших у складі "Сокола".

Чергові зміни в команді

Не вдалося перервати невтішну серію і в черговому матчі. Через вищезгадані зміни в команді тренерський штаб пішов на омолодження складу. І це не могло не вплинути на гру проти досвідченого «ХІТа». Суперник зі столиці завітав до Хмельницького сьогодні, 17 лютого.

Заявка «Сокола» на матч була укомплектована повністю й в рапорті арбітра були заповнені усі допустимі 14 граф з іменами гравців. На майданчик виходило лише 9 футзалістів. Ліпчинський, Цилепа, Луцюк і дозаявлені Оліферчук та Ноль так і протупцювали на заміні всю гру.

Відео дня
У складі "ХІТа" виділявся Олександр Колесников. Частіше не ігровою активністю, а конфліктами з "соколятами" і суперечками з арбітрами. Одного разу за таку гру йому поштовхом в спину "віддячив" Владислав Вербовий.

Непоганий перший тайм

Сокіл - ХІТ - 1:4

Голи: Щербань (16) - Журба (7), Школьний (19), Медвідь (27), Борсук (32)

З таким складом «соколята» непогано провели перший тайм. Юні Кіт, Кручек і Вербовий  мали дуже хороші шанси забити. Особливо перший. Вболівальники після неточного удару Кота метрів з чотирьох схопилися за голову й довго не могли зрозуміти, як той не поцілив у незахищену частину воріт з такої відстані.

Найбільш серед «соколят» до м’яча прикладався Щербань. Він частенько перевіряв своїми ударами голкіпера гостей. І саме він став автором єдиного гола хмельничан в матчі, коли вдало завершив пострілом з семи метрів розіграш стандарту.

Раділи взяттю воріт хмельничани між голами «ХІТа». Спочатку один із лідерів збірної України Журба пробив з льоту метрів з десяти і не залишив шансів Чеху. Перед перервою Школьний завершив випад киян і з правого флангу майже з лінії штрафного майданчику проштовхнув м’яч між ніг нашого голкіпера. На перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь гостей.

Кияни краще провели другий тайм, перемогли і вийшли на перше місце в Екстра-лізі.

На досвіді

Після відпочинку кияни діяли більше впевнено й на досвіді довели матч до закономірної перемоги. Хоча все могло розвиватися за іншим сценарієм, якби удар Шеремети завершився голом. А не влучання в поперечку. Ну а «ХІТ» у потрібних моментах пришвидшився і закріпив перемогу класними голами Медведя і Борсука.

«Сокіл» пішов із п1ятим польовим та відчайдушні спроби хмельничан хоча б скоротити рахунок успіхом не увінчалися. У підсумку 1:4 і п’ята поспіль поразка «Сокола» з урахуванням кубкових матчів. Хмельничани, які ще декілька турів лідирували в Екстра-лізі, уже треті. І поразка в останній грі регулярної першості може відкинути їх ще на одну позицію вниз. А це може призвести до зустрічі в 1/4 фіналі із незручною для «соколят» львівською «Енергією». Слідкуйте за новинами спорту і не тільки разом із vsim.ua.

У другій половині гри гості частіше створювали небезпечні моменти.
"Соклі" вперше в чемпіонаті пропустив чотири голи за один матч. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up