Хмельницький «Сокіл» програв чемпіону України

Хмельницький «Сокіл» програв чемпіону України
Фото прес-служби АМФФХО.

У першому матчі «Кубку свободи» хмельничани невдало провели стартову десятихвилинку і мінімально поступилися львівській «Енергії».

Міжнародний футзальний турнір стартував у Хмельницькому. Були зіграні усі матчі першого туру. Хмельницький «Сокіл» боротьбу за трофей розпочинав проти діючого чемпіона України. Старт вийшов невдалим.

У першій десятихвилинці на полі домінували гравці «Енергії». Хмельничани відповідали здебільшого контратаками. «Сокіл» мав шанси відкрити рахунок, але пропустив двічі. Спочатку при розіграші ауту наші гравці забули про Михайла Грицину і той потужним ударом метрів з 15 не залишив шансів Бакинському. Це була сьома хвилина гри. Ще через три Щербань необачно зіграв у підкаті в межах 6-метрової зони. Арбітр справедливо вказав на позначку. Пенальті чітко реалізував Струк.

У другому таймі результативних помилок хмельничани не допускали. Та бодай зрівняти рахунок їм не вдалося. Єдиний гол забив Дмитро Мартинюк. Він вдало завершив розіграш кутового, який виконував Олександр Педяш.

Відео дня

Після першого туру «Сокіл» перебуває на третьому місці у своїй підгрупі. Замикає таблицю «ЛТК-ІнБев-НПУ». Завдяки кращій різниці м’ячів лідирує білоруський «ВРЗ». Другими йдуть чемпіони зі Львова.

Турнір продовжиться завтра, 2 серпня. Перший матч розпочнеться об 11:00. Хмельницький "Сокіл" зіграє проти білоруського "ВРЗ". Початок гри в спорткомплегсі ГУНП, що на Зарічанській, - 13:15. За подальшим перебігом турніру слідкуйте разом із «ВСІМ».

“Енергія” (Львів) – СК “Сокіл” (Хмельницький) – 2:1

Голи: Мих. Грицина (7), Струк (10, пен.) – Мартинюк (27)

“Енергія”: Пітуля, Войтович, Кардаш, Стефанків, Струк, Федюк, Мик. Грицина, Радевич, Кордоба, Багряк, Мих. Грицина, Легендзевич, Кузь, Денис

СК “Сокіл”: Тимощук, Бакінський, Чех, Власович, Лисенко, Шеремета, Подлюк, Педяш, Кручек, Зубик, Моспан, Щербань, Хамдамов, Мартинюк

Попередження: Подлюк (22), Хамдамов (23)

Результати 1-го туру "Кубку свободи":

Група А

  • ВРЗ - ЛТК-ІнБев-НПУ - 3:1
  • Енергія - Сокіл - 2:1

Група Б

  • Продексім - Епіцентр-К-Авангард - 4:0
  • Титан-Зоря - Кардинал - 1:1

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up