Хмельницький “Спортлідер+» здобуває надважливу перемогу і виходить у фінал

Хмельницький “Спортлідер+» здобуває надважливу перемогу і виходить у фінал
Вирішальна гра півфінальної серії подарувала глядачам незабутні емоції. Хмельничани лише у серії післяматчевих пенальті здолали «Ураган» і поборються за перемогу в чемпіонаті.

«Спортлідер+» у п’ятій, вирішальній, грі приймали в рідних стінах Івано-Франківський «Ураган». У цьому матчі вирішувалося хто пройде у фінал, а хто гратиме за 3-4 місця. У першому таймі господарі задали неабиякий темп, що принесло свій результат. Після першої половини гри хмельничани вигравали із рахунком 4:1.Після перерви гра проходила на зустрічних курсах. В середині тайму гості перейшли на гру із п’ятьма польовими гравцями. Це відразу принесло свій результат. Два схожі голи протягом декількох хвилин забили гравці «Урагану». Вони постійно збільшували натиск на ворота «Спортлідера+» і все таки добилися свого. За хвилину до фінального свистка рахунок став рівний – 4:4.- Ми втомилися в другому таймі. У нас коротка лава запасних. І в моментах із пропущеними голами гравці просто не встигали за суперником, - говорить головний тренер «Спортлідер+» Віктор Мглинець. – Свою роль зіграв і психологічний фактор. Коли рахунок був 4:1, то дехто уже повірив у перемогу і, можливо, трішки розслабився.У двох додаткових таймах по 5 хвилин команди діяли дуже обережно, розуміюч важливість кожної помилки. Не виявивши переможця, команди змушені були пробивати післяматчеві пенальті, де кращими виявилися хмельничани. «Спортлідер+» виходить до фіналу, де побореться за перемогу із діючим чемпіоном України харківським «Локомотивом».

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 4:4 (по пенальті 2:0)

Голи: Рибак (5, 20), Мартинюк (14), Доманський (15) – Корсун (10), Боргун (32, 40), Лясковський (33)
Серія пенальті: Миколюк – 0:0 (воротар), Фетько – 1:0, Лясковський – 1:0 (повз ворота), Педяш – 2:0

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">
Сльози радості на очах юного хмельницького вболівальника

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up