«Хмельницький» здобув срібні нагороди в дебютному сезоні Прем’єр-ліги

«Хмельницький» здобув срібні нагороди в дебютному сезоні Прем’єр-ліги
Фото ФК "Минай".
  • Новостворений футбольний клуб завершив виступи в чемпіонаті області.
  • Команда з обласного центру стала другою, обійшовши колектив Богдана Шершуна.
  • Далі ігри чемпіонату України, де хмельничани плентаються в хвості таблиці.

Футбольний клуб «Хмельницький» був створений на базі команд «Лєвша» і першої спортшколи міста лише цього року. Відразу заявилися на в обласну Прем’єр-лігу і чемпіонат України серед аматорів. Перше із змагань для хмельничан уже завершилося.

В останній грі чемпіонату «Хмельницький» приймав «Енергетик-Миклуш» з Нетішина. Для здобуття срібних нагород господарям могло вистачити й нічиєї. Команда з обласного центру перемогла з рахунком 1:0 завдяки голу Гайдаша зі штрафного наприкінці гри стала другою.

«Бронзу» забере «Случ» зі Старокостянтинова. В останній для себе грі чемпіонату команда Богдана Шершуна зіграє проти чемпіона. Матч із «Агробізнесом-2» буде принциповим, але вже не має ніякого турнірного значення.

Відео дня

Місця поза призовою трійкою ще не розподілені. Поки четвертим іде красилівський «Случ», який зіграв усі матчі. Обійти його можуть «Дунаївці», якщо переможуть на виїзді «Славуту». У нижній частині відразу три команди мають по 8 очок. Точно останньою завершить чемпіонат кам’янецька «Фортеця». 7-8 місця поки посідають нетішинці і славутчани відповідно.

Останні матчі чемпіонату:

  • Славута – Дунаївці (21 жовтня)
  • Агробізнес-2 – Енергетик-Миклуш (21 жовтня)
  • Агробізнес-2 – Случ (С) (дата не визначена)

В чемпіонаті України з футболу серед аматорів «Хмельницький» поки виступає не так вдало. В останній грі команда вдома програла «Минай» із Закарпаття з рахунком 1:4. Це була четверта поразка для хмельничан в семи матчах. Вони посідають передостаннє місце в групі 1. Наступний матч «Хмельницький» проведе 22 жовтня в Оржеві (Рівненська область) проти «ОДЕКа», який іде другим. 29 жовтня в Чорткові наші зіграють проти «Кристала». Цей матч стане останнім офіційним в 2017-ому. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up