Кращі баскетболісти Хмельницького влаштували спортивне шоу для учнів НВО №5

Кращі баскетболісти Хмельницького влаштували спортивне шоу для учнів НВО №5
  • Гравці міської та обласної команд завітали до учнів із показовим виступом.

  • Вони продемонстрували школярам усю майстерність цього виду спорту.

  • Баскетбольну феєрію бачили і журналісти vsim.ua.

Попри похмуру та прохолодну погоду, у спортзалі НВО №5 в четвер, 14 березня, було по-справжньому гаряче. В гості до школярів завітали хмельницькі баскетболісти. Гравці “Хмельницької політехніки” та збірної Хмельницької області на очах сотень дітей показували свою майстерність.

Спершу школярам показали ведення м’яча, а також як робити кидки та віддавати передачі. Дівчата та хлопці окремо відпрацьовували елементи гри. Діти, затамувавши подих, здивовано спостерігали за тим, що відбувалося на майданчику. Часом аж настільки, що боялися навіть поворухнутися чи відвести погляд, аби нічого не пропустити.

Згодом баскетболісти розділилися на дві команди та провели невеликий показовий матч. Школярі підтримали гостей бурхливими оплесками та вигуками. У відповідь дівчата та хлопці додали темпу в грі та показали весь арсенал своїх вмінь. Під час гри маленькі глядачі побачили як ефектні передачі, так і влучні кидки з різних куточків майданчика.

Відео дня

Наприкінці організатори закликали школярів приєднуватися до занять баскетболом. Діти після майстер-класу не поспішали повертатися до уроків. Кожен бажаючий отримав можливість поспілкуватися та сфотографуватися з гостями.

Читайте також: "Баскетбол - це моє життя": історія успіху хмельницької спортсменки з характером переможця

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up